Ontdek de veelzijdige omgeving rondom Camping De Kleine Schuif in Klarenbeek!

Camping De Kleine Schuif is gelegen buiten de bebouwde kom van Klarenbeek. Met de auto bent u binnen een half uur in de steden Zutphen, Apeldoorn en Deventer. Dorpen als Beekbergen, Lieren, Oosterhuizen en Klarenbeek zijn met de fiets makkelijk te bereiken.

De video rechts geeft u een mooi beeld van onze camping en de omgeving! In de video ziet u ook de albaplas, een nabij gelegen meer. Dit is helaas privéterrein en niet publiekelijk toegankelijk.

youtube-video-thumbnail

Steden in de buurt

Zutphen

Zutphen is een sfeervolle Hanzestad die bekend staat om zijn sfeervolle steegjes, ouderwetse hofjes, culturele activiteiten en gezellige restaurants. Kunst en cultuur is te vinden in diverse musea als Boer Kip, het Bakkerijmuseum en de Wijnhuistoren. Door de stad worden regelmatig stadswandelingen georganiseerd. Jaarlijks zijn verschillende festivals, zoals het Chocoladefestival of de Bokbierdag te bezoeken.

Deventer

Nog een bekende Hanzestad die in de buurt ligt van de camping is Deventer. De stad aan de IJssel is sfeervol, gezellig en in zowel de zomer als de wintermaanden worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan het bekende Dickens Festival, Deventer op Stelten of Undercoversessies op de Brink. De Brink is het centrale plein van de stad waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje, maar vergeet ook zeker de kleine steegjes niet waar gezellige en kleine restaurantjes en winkeltjes te vinden zijn.

Apeldoorn

Zin om een dagje te winkelen? Dan bent u in Apeldoorn op het goede adres. De grote binnenstad is voorzien van verschillende bekende winkelketens als Zara, H&M, Mango en Costes. Daarnaast vindt u in Apeldoorn de klassieke ingrediënten om een fijne dag te beleven; restaurants, terrassen en culturele attracties als Paleis het Loo.

Natuur

De Veluwe

Klarenbeek ligt aan de rand van de Veluwe waar zowel bossen, heide als zandvlaktes te vinden zijn. Hier kunt u zowel wandelen als fietsen. Ook kunt u bijvoorbeeld Radio Kootwijk bezoeken. Er zijn verschillende routes die u kunt volgen, of u kiest ervoor om zelf op avontuur te gaan en een eigen route te bepalen.

Fiets- en wandelroutes

Langs de camping lopen ook verschillende wandel- en fietsroutes die u kunt volgen. Afhankelijk van de afstand die u wilt afleggen, komt u langs nabijgelegen dorpen als Beekbergen, Dieren, Hoenderloo of Bussloo.

Vissen

De camping ligt op steenworp afstand van het Apeldoorns Kanaal. Een kanaal dat van oorsprong werd gebruikt als scheepvaartkanaal en loopt vanaf Hattem tot en met Dieren. Op dit moment mag er niet gevaren worden op het kanaal, maar het is wel uitermate geschikt om te vissen. Binnen een minuut bent u vanaf de camping op één van de speciaal aangelegen visplekken om vanaf daar uw hengel uit te slaan op snoeken, karpers of één van de andere 19 vissoorten die aanwezig zijn.